Kaarsenaactie
30-11-2021

48 kaarsen sseHet einde van 2021 komt in zicht. Wederom een jaar waarin nog niet alles kan zoals we gewend zijn. Niet met velen samen tijdens een kerstviering, maar meer genieten van de gezelligheid in huis. Al jarenlang worden deze thuismomenten door vele Eygels-hovenaren beleefd met het sfeervolle licht van de kaarsen die ze van de Scouts gekocht hebben.

Hoewel de leden van Scouting dit jaar niet met een grote groep bij uw langs kunnen komen, hoeft u onze kaarsen niet te missen. Op diverse manieren kunt u uw kaarsen bestellen. Deze worden op 11 december bij u thuisbezorgd.
Een mooie kerstkaars van Scouting Eygelshoven kost € 2,50 per stuk.

Vanaf vandaag tot 11 december 16:00 uur kunt u uw kaarsen bestellen via telefoonnummer 045-5352716 of per email kaarsen@scoutingeygelshoven.nl.
U geeft het aantal kaarsen aan wat u graag wilt hebben en uw adres. Op zaterdag 11 december worden de kaarsen dan bij u afgeleverd.

Kaarsen drive-through of bestellen via een lid van Scouting Eygelshoven
U kunt ook kaarsen kopen op zaterdag 11 december van 10:00uur t/m 16:00uur
bij het Scoutinggebouw, Anselderlaan 65 in Eygelshoven. Alle veiligheidsmaatregelen worden daarbij in acht genomen.
Verder hebben alle leden een formulier waarop ze de bestellingen kunnen noteren. n Ook deze kaarsen worden door de leden vanaf 11 december bij u thuisbezorgd.

Met de aanschaf van deze kaars maakt u niet alleen uw huis een beetje sfeervoller, maar zorgt u er ook voor dat Scouting Eygelshoven elke week met zo’n 100 jeugdleden leuke, spannende en uitdagende avonturen kan beleven.
Voor meer informatie over de kaarsenactie en Scouting Eygelshoven kunt u terecht op de facebookpagina
facebook.com/ScoutingEygelshoven.