Kaarsenactie en Kerstdiner Scouting Eygelshoven
04-12-2018

1649 logo scoutingKaarsenactie en Kerstdiner bijScouting Eygelshoven

Leden van Scouting Eygelshoven hebben al een reeks van jaren voor de kerst bij u aangebeld met de vraag of u een Kerstkaars wilt kopen voor de prijs van € 2,00. Dit jaar zal dit op zaterdag 15 december a.s. zijn. De opbrengst wordt geheel besteed aan het “spel van verkennen”.

Dit wordt wekelijks gespeeld in het Scoutinghome het ‘kOmpas’ , waar zo’n 100 jeugdige scouts onder deskundige begeleiding bezig zijn met allerlei boeiende, leerzame en spannende activiteiten. Als ze op zaterdag de 15 e. december bij u aanbellen, laat ze dan niet in de kou staan en koop zo’n fraaie kerstkaars. Deze kaars zal uw woonkamer sfeervol verlichten met de kerst. Let op: Alle leden en leiders zijn te herkennen aan hun uniform!De verkoop vindt plaats van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Op zondag 9 december organiseert de groep Explorers van Scouting Eygelshoven, vanaf 18.00 uur een 2-gangendiner om zo geld te genereren voor het aanstaande kamp. U kunt zich aanmelden bij Marit Nellessen (Maritnelissen@gmail.com) en zo deelnemen aan dit Kerstdiner in het Scoutinggebouw aan de Anselderlaan.