Kaarsenactie Scouting Eygelshoven gaat door
30-11-2020

1649 logo scoutingHet einde van 2020 komt in zicht. Een jaar waarin alles anders gaat dan we gewend zijn. Ook de decembermaand zal er anders uitzien. Niet met velen samen tijdens een kerstviering, maar meer genieten van de gezelligheid in huis. Al jarenlang worden deze thuismomenten beleefd met een sfeervol licht van kaarsen die men van de Scouts gekocht had. Helaas is het niet mogelijk om met een grote groep Scouts door het dorp te trekken. Toch kunt u op verschillende manieren een kerstkaars van Scouting Eygelshoven aanschaffen. Dit voor een prijs van €2,- per kaars.

Vanaf vandaag tot 12 december 17:00uur kunt u uw kaarsen bestellen op de volgende manieren: Via telefoonnummer 045-5352716 of email: kaarsen@scoutingeygelshoven.nl
U geeft het aantal kaarsen aan wat u graag wilt hebben en uw adres. Op zaterdag 12 december worden de kaarsen dan bij u afgeleverd.  Kaarsen drive-through zaterdag 12 december van 10:00uur t/m 17:00uur Het is mogelijk om de kaarsen te kopen bij het Scoutinggebouw gelegen aan de Anselderlaan in Eygelshoven. U kunt zelfs lekker in uw warme auto blijven zitten.  Hierbij nemen wij de maatregelen in acht om dit op een veilige manier te doen.

Bestellen via een lid van Scouting EygelshovenAlle leden hebben een formulier meegekregen waarop ze de bestellingen kunnen noteren. Vanaf 12 december worden deze kaarsen via de leden bij u bezorgd. Met de aanschaf van deze kaars maakt u uw huis niet alleen een beetje sfeervoller, maar zorgt u er ook voor dat Scouting Eygelshoven elke week met zo’n 90 jeugdleden leuke, spannende en uitdagende activiteiten kan doen. Voor meer informatie over Scouting Eygelshoven kunnen u terecht op  www.scoutingeygelshoven.nl of onze facebookpagina.