Judovereniging Judokay Nikanshite
10-07-2023

Judovereniging Judokay Nikanshite Schitter.J udovereniging Judokay Nikanshite Kerkrade/Eygelshoven is momenteel in de ban van succes en prestaties. Op 18 juni behaalde Sebastian Krzysiek na een intensieve voorbereiding de felbegeerde zwarte band 1e Dan in het judo. Een prachtige mijlpaal waar de vereniging met trots op terugkijkt.

Op 26 juni en 3 juli vonden de jaarlijkse bandenexamens plaats voor de jeugd van 5 tot en met 15 jaar. Met enthousiasme en vastberadenheid lieten de jonge judoka’s zien wat ze in huis hadden. De examens verliepen succesvol en vormden een belangrijk moment van groei en ontwikkeling voor de deelnemers.
Daarnaast nam Judokay Nikanshite Kerkrade met groot succes deel aan de interne competitie Zuid-Limburg. De judoka’s van de vereniging behaalden verschillende podiumplaatsen, waarmee ze de naam van hun club hoog hielden. Dit resultaat getuigt van de toewijding en inzet van zowel de judoka’s als de trainers, vrijwilligers en ouders die de vereniging een warm hart toedragen.

De komende tijd staat er weer een mooi programma klaar voor de judoclub. Op 13 juli vindt de laatste training van dit seizoen plaats, om vervolgens op 28 augustus vol energie en enthousiasme weer te starten. Het hoogtepunt in het vooruitzicht is het driedaagse judokamp in België, een activiteit waar de hele judoclub reikhalzend naar uitkijkt.
Voor meer informatie over Judokay Nikanshite Kerkrade en het aankomende judokamp, verwijzen we u graag naar de website www.nikanshite.nl. Hier kunt u terecht voor alle details en kunt u zich laten inspireren door de passie en betrokkenheid van deze bloeiende judovereniging.
De vereniging blikt terug op een periode van succes en groei, en kijkt vol vertrouwen en enthousiasme uit naar de toekomst. Judokay Nikanshite Kerkrade blijft zich inzetten om jonge judoka’s te inspireren, te motiveren en te begeleiden op hun judopad.