Jubileumprogramma 9 x 11 KVB bekend
31-05-2023

Het programma voor jubileumviering 9×11 jaar KV Burgerlust 1924 is rond. Op zaterdag 18 november is er een grote jubileumavond in het Socio Project met een keur van artiesten uit binnen- en buitenland. De entreeprijs voor deze avond bedraagt slechts € 17,50 en daarvoor krijgt de bezoeker een ruim vierenhalf uur durend programma gepresenteerd met daarin de proclamatie van de Jubileumprins.
Alvast een schot voor de boeg: ‘de nachtegaal van het Limburgse lied’ Beppie Kraft zal dan ook van de partij zijn. De start van de voorverkoop wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Op zondag 19 november start de dag met een H. Mis in de parochiekerk H. Joannes de Doper/H. Pastoor van Ars met medewerking van onder andere harmonie St.-Caecilia. KV Burgerlust nodigt iedereen van harte uit om deze speciale dialectmis met een carnavalstintje bij te wonen.

Van 14.11 tot 18.00 uur houdt de jubilerende vereniging in het Socio Project een receptie, waarvoor alle verenigingen en inwoners van Eygelshpven bij deze al van harte worden uitgenodigd.