Inschrijving voor optocht Eygelshoven
15-01-2019

logo optochtcomiteOp zondag 3 maart trekt de optocht van Eygelshoven weer door de straten. De inschrijving voor de optocht in Eygelshoven is enige tijd geleden alweer gestart, U DOET TOCH OOK MEE?

Het comité attendeert u graag op haar website http://optochtcomiteeygelshoven.nl Op deze site staat alle informatie t.a.v. de optocht in Eygelshoven en het Optochtcomité. Indien u geen gebruik wenst te maken van de digitale mogelijkheid tot inschrijven, kunt u zoals eerdere jaren gebruikelijk was het inschrijfformulier invullen en vóór maandag 28 januari 2019 terug mailen/ sturen/ afgeven aan onderstaand secretariaat. Het aanmelden voor groepen en wagens is verplicht. Einzelgänger zijn uiteraard van harte welkom, maar hoeven zich niet aan te melden.

Route

De optocht vertrekt om 14.11 uur en de route is (onder voorbehoud): Bongartstraat, Terheidenstraat, Tripsstraat, Kerkraderstraat, Veldhofstraat, Torenstraat, Terbruggen, Laurastraat, Kommerveldlaan, Molenweg, Laurastraat, waarna ontbinding op het marktplein. Het optochtcomité verzoekt de bewoners van deze straten vriendelijk om hun straat auto vrij te houden, zodat de optocht makkelijk door hun straat kan trekken. Vorig jaar was de route heel mooi versierd door de bewoners wat voor herhaling vatbaar is.

Meld je snel aan

Stichting Optochtcomité Eygelshoven, secretaris: H.M. Hendrikx (Tel.: 045-5352584.), St. Hubertusstraat 27, 6471 ES Eygelshoven.

Metere make

Volgende week ontvangt u informatie over de inmiddels tradiotionele actie van het optochtcomité, ‘metere make’: de 4.834 meter lange optocht door de Eygelshovense kan gesponsord worden door een halve euro per meter te doneren en tevens winaar te worden van één van de prijzen. Noodzakelijk gemaakt omdat de gemeentelijke subsidiekraan steeds meer ‘dichtgedraaid’ wordt. Let dus volgende week op de Anselbode.