Herinneringen zijn het doorgegeven van…
28-08-2017

René Wijmenga leest voor uit de rijke ‘bibliotheek’ van Eygelshoven

gi ga boek nw

In een tijd dat het digitale tijdperk geen weerga meer kent, de boeken steeds stoffiger op boekenplank staan, heeft wijkzorgcentrum de Laethof een nieuwe activiteit ontplooit voor haar bewoners en dorpsgenoten in Eygelshoven. Vanaf woensdag 13 september om 15.30 uur zal Anselbode redacteur René Wijmenga, wekelijks verhaaltjes, aan- en optekeningen voorlezen uit het rijke, (verenigings)leven van Eygelshoven in het wijkzorgcentrum de Laethof aan de Putweg 1.

De voetbalclubs, de harmonie, de schutterij, de gemeenteraad, de kerk en noem maar op zijn een onuitputtelijke bron, samengesteld door de talloze (jubileum)uitgaven vanuit het rijke verenigingsleven van het oud-mijnwerkersdorp aan de Ansel. René Wijmenga hoopt met zijn voorlezingen de herinneringen op te roepen en prikkelen bij de toehoorders om aansluitend te praten over deze gekoesterde -en veelal zelf meegemaakte- herinneringen.

Aanmelden

Mocht u dit ‘voorleesuurtje voor volwassenen’ willen bijwonen dan moet u zich aanmelden bij Monique Cox: moniquecox@mgzl.nl of u vult het aanmeldingsformulier hieronder vermeld in en levert dit bij het wijkzorgcentrum (kantine) in. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst, kopje koffie of thee is derhalve voor eigen rekening.

Aanmeldformulier

Ik meld me aan voor de bijeenkomst ‘voorlezen’ in wijkzorgcentrum de Laethof op woensdag 13 september om 15.30 uur.

Naam:———————

Hoeveel personen:———————

Email:———————

Telnr:———————