Herfst-Kabouterpad met IVN Wormdalkids! 
01-10-2019

1940 kabouterpadDe kabouters van Eygelshof en de IVN Wormdalkids nodigen je uit om mee te doen aan de #2uurnatuur Challenge op zondagochtend 6 oktober. Kom met je (klein) kinderen genieten van de mooie herfstkleuren van de Grote boslocatie, de wind en het schitterende uitzicht vanaf deze heuvel boven Eygelshoven. 

Ben je tussen de 2 en 8 jaar en vind je het leuk om buiten te zijn en meer te ontdekken? Dan ben je bij de IVN Wormdal (scharrel)kids op de juiste plek! Op zondag 6 oktober a.s. kun je starten tussen 10 en 12 uur. Uiterlijk om 13 uur gaan de kabouters weer aan het werk en moeten wij dus naar huis.Start en eindpunt is bij de blokhut van Eygelshof aan de Boomgaardskuilweg 7 in Eygelshoven. 

De route is ongeveer anderhalve kilometer en ook met een kinderwagen goed te doen. De route loop je in één á anderhalf uur en onderweg doe je gevarieerde opdrachten bij kaboutertjes. Bij terugkomst in de blokhut kun je het verzamelde materiaal goed bekijken onder een stevige loep en ontvang je wat lekkers. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld. Heb je vragen bel of mail dan met Bianca Beckers 06-47920720 / bianca.beckers@hetnet.nl.

Mocht het pijpenstelen regenen dan blijven de kabouters in bed en gaat het helaas niet door. Maar ze zijn niet bang voor een spatje regen!