Hallo Goodbye In Kegelhal Socio
10-11-2021

45 KegelbaanZondag 31 oktober jl. stonden de vertrouwde gezichten Annie en Hein en hun geweldig Kegelhal-team officieel voor de laatste keer achter hun bar! Maandag 1 november jl. droegen zij het exploitatie-stokje over aan Marcel Verstappen en Roy Loos.

Annie, Hein en hun team hebben de afgelopen 11 jaar de Kegelhal-exploitatie steeds met 100% overgave en vol liefde voor hun klanten en de Kegelsport gedaan! Zij hebben de Kegelhal-Socio de afgelopen periode opgebouwd tot wat deze nu is: Een begrip in onze regio en verre omstreken! Chapeau! Vorige week zondag was dus officieel de laatste keer “Annie & Hein” maar ze gaan gelukkig op de achtergrond niet verloren voor de Kegelhal en Kegelsport: Dus géén ‘Vaarwel’ maar meer een ‘Tot ziens’!
Wij willen Annie, Hein en hun hele vrijwilligers-team héél veel dank zeggen voor alle goede zorg en gedrevenheid waarmee ze altijd de Kegelhal hebben uitgedragen! Ook wensen wij hen veel geluk en plezier voor de komende periode waarin niets meer ‘Moet’ maar alles ‘Mag’: Dank jullie wel en adië, wa!
-Even voorstellen:
Na het uitzwaaien van “Team Annie & Hein” mochten maandag 1 november jl. de 2 nieuwe Kegelhal-exploitanten Marcel Verstappen en zijn compaan Roy Loos de deuren openen voor hun nieuwe start!
Ze springen een nieuw avontuur tegemoet en zijn zeer enthousiast en gedreven om nu eindelijk te mogen beginnen. Zij zijn al in de ‘leer’ geweest bij Annie en Hein, dus dat gaat helemaal goed komen!
Wij wensen Marcel en Roy heel veel succes, geluk én plezier met dit nieuwe avontuur en proosten alvast op hun toekomst en een mooie samenwerking!
Bestuur en medewerkers Sport- en Cultuurstg. Eygelshoven / Socio-Project