Gratis muziekles voor jouw kind
21-09-2019

1938 harmonieDe harmonie van Eygelshoven geeft na het succes van de afgelopen jaren ook dit schooljaar weer gratis muziekles aan kinderen: 
Muziek voor peuters en kleuters, telkens op donderdag in de oneven weken, in Bibliotheek Eygelshoven, ingang via het Socio Project Terbruggen 16. De les voor de peuters begint om 18.00 en duurt tot 18.30 uur, de lestijd van de kleuters is van 18.45 tot 19.15 uur. Blokfluitles voor kinderen vanaf 7 jaar, wekelijks op zaterdag van 10.00-11.00 uur in het zaaltje van Bistro Socio

Je kinderen zijn in goede handen van ervaren muziekdocenten! De muzieklessen zijn een heel jaar lang gratis; je leent zonder kosten een instrument van de harmonie en ook de lesmaterialen stellen wij gratis beschikbaar. 
Wil je meer informatie of je kind aanmelden, neem dan contact op met Bernard Brouns, 06-50862956 of communicatie@harmonieeygelshoven.nl

Waarom een jaar lang gratis muziekonderwijs? Omdat wij weten dat muziek maken de intelligentie van kinderen vergroot, de schoolprestaties bevordert, concentratieproblemen vermindert, sociaal gedrag verbetert én, dat gebiedt de eerlijkheid ons te zeggen, omdat wij graag nieuwe, jonge leden bij onze harmonie willen krijgen.