Festival des Arts (terugblik)
10-07-2022

20220703 Rimburg Arts 01 1

20220703 Rimburg Arts Sandra Otten

 

Festival des Arts (terugblik)

Op zondag 3 juli werd in Rimburg het jaarlijkse evenement ‘Festival des Arts’ gehouden. Natuurlijk ging de Anselbode even sfeer proeven en sprak na afloop met Bianca, één van de drie vrijwilligers, die samen met Linda en Rob, jaarlijks dit ‘kunstfestijn’ organiseren.

Bianca (47): 

“We kijken terug op een geslaagd Festival en ik mag het ook best wel een groot succes noemen. Er namen dit jaar zo’n 60 kunstenaars deel en die waren na afloop dik tevreden. Ook kregen we veel positieve reacties van de bezoeker. Vanaf de start om 11.00 uur was het gelijk al ‘gezellig druk’ en dat hield ’s middags aan, terwijl we toen moesten opboksen tegen Max Verstappen. Het was natuurlijk wel fijn, dat de weergoden ons goed gezind waren. Toch ook nog even een complimentje voor de inwoners van Rimburg. Toen mijn Festivadag om zes uur begon, stond er vanaf de Broekhuizenstraat geen enkele auto en konden de kramen zonder enige moeite opgebouwd worden. Hiervoor willen we graag aan de bewoners van Rimburg een vet compliment maken. Al met al zijn wij als organisatie weer dik tevreden. O, ja Wim, het volgende Festival staat alweer gepland op zondag 2 juli 2023.”

Op de foto ziet U werk van de Duitse kunstenares Sandra Otten uit Wassenberg Boven) en Cindy Sangen uit Treebeek. (foto onder)