Festival des Arts in Rimburg
25-06-2018

1826 festival des artsZondag 1 Juli is het weer zover, het Festival des Arts in Rimburg vindt weer plaats, het is een van de meest bijzondere kunstfestivals in Limburg, dat reeds voor de 21e keer georganiseerd wordt. De locatie is er eentje om trots op te zijn, Rimburg is immers een prachtige plek voorzien van historische boerderijen, bos, uitgestrekte weilanden, geuren en kleuren van moeder natuur, en aan de achterzijde omzoomd door rivier ‘De worm’.

Op de dag van het Festival vormen kleurrijke kramen het Limburgse decor, gevuld met kunst en creativiteit, een mengelmoes van technieken, stromen, ideeën, creaties met veel toewijding gemaakt door mensen met hart voor de kunstzinnige sector.

Van heinde en verre weet men Rimburg te vinden, zowel de “doorgewinterde” deelnemers alsook ieder jaar weer nieuwe deelnemers die altijd weer op een mooie manier hand in hand gaan om er een prachtige dag van te maken.

Uiteraard is er tijdens het Festival op verschillende plaatsen ‘vertier en verteer’, dit jaar zal er medewerking verleend worden door ‘de Vicoriaantjes van Fanfare Victoria Rimburg’, de band Pyure, een contact jongleur, een authentiek orgeltje en gezellig samen mantrazingen met de groep ‘Mariamma’.

Daarnaast kunt u op diverse plekken voor een hapje en een drankje terecht, waaronder zoals traditiegetrouw op bezoek bij de dames van de KAV waar heerlijk zelfgebakken koek en taart gegeten kan worden. Bij Gemeenschapshuis d’r Eck kunt u genierten van een optreden van bluesband ‘Maytree’.