Egelzer Dorpsfest op zondag 11 september
15-08-2016

1633Dorpsfeest‘Egelzer Dorpsfest in antocht’

Op zondag 11 september, van 10.30-22.00 uur, vindt op het Horecaplein van Eygelshoven, de opvolger van ‘Beleef Eygelshoven’ plaats. Een nieuwe werkgroep van enkele Eygelshovense ondernemers heeft zich geformeerd om dit evenement te waarborgen voor Eygelshoven onder de naam Egelser Dorpsfest.

Reden genoeg om dit alvast in uw agenda te noteren, want er is werkelijk van alles te doen op die dag tussen het oude kerkje en de social Sofa aan het horecaplein. Ook Eygelshovense verenigingen nemen deel aan dit evenement dat samenvalt met de Open Monumentendagen: KV Burgerlust (talentenjacht), LHC (Egelzer (kinger)sjtroas foesbal toernooi), SVE (Zumba olv Celine), de Heemkundevereniging (met haar nieuwe kalender 2017). Het is koopzondag in Eygelshoven waarbij diverse ondernemers hun beste beentjes zullen voor zetten, waaronder de inmiddels traditionele modeshow van Maison Merdo. Ook de bekende tombola en podiumwagen ontbreekt niet gekoppeld aan levende muziek van o.a. Duo Royal. Diverse kraampjes completeren dit feest gekoppeld aan een uitvoerige verzorging van de inwendige mens.

Zaak in ieder geval om alvast te noteren in uw agenda. Verder informatie leest u in de Anselbode van week 35 of neem alvast een kijkje op 136.144.217.113/~anselbode