Egelze zingt mit – 50 Jaar Socio-project
11-03-2024

Het langverwachte jubileumweekend staat voor de deur, en de Sport- en Cultuurstichting Eygelshoven kan nauwelijks wachten om dit samen met heel Eygelshoven te vieren.
De aftrap van het feest is op vrijdag 24 mei met een bruisende start in Bistro Socio. Vanaf 14.00 uur zijn jullie uitgenodigd om deel te nemen aan het spannende kienen en het gezellige kwajongconcours. Met tal van prachtige prijzen in het vooruitzicht, belooft het een middag vol plezier te worden. Vergeet niet je van tevoren in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt en de deelname is gratis!

Maar daar blijft het niet bij. Het feest gaat ’s avonds verder vanaf 19.00 uur met “Egelze zingt mit” – een onvergetelijke avond vol muziek en samenzang -lees Tieëkezinge- in het Socio project. Voor jullie gemak stelt de organiserende stichting een zangbundel gratis ter beschikking, zodat jullie uit volle borst kunnen meezingen.

Bereid je voor op optredens van lokale en regionale talenten, waaronder de Kerkraadse zanger Jack Vinders en de getalenteerde Nederlandse operazanger Martin Hurkens, afkomstig uit Schinveld (zie foto). Deze avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan de “Sjpassminister” Fer Kousen.

Meer informatie over hoe je kunt deelnemen aan het kienen en het kwajongconcours, evenals details over het bijwonen van de feestavond “Egelze zingt mit”, zullen de komende weken te vinden zijn in de Anselbode. Zorg ervoor dat je het niet mist!