Egelser Prinsenbal
06-11-2017

carnaval 300x151Wie wordt de opvolger van ex Prins Roy I Hopman? De geruchtenstroom is in volle gang en weddenschappen worden afgesloten. Wilt u getuige zijn wie de eer heeft de scepter te mogen zwaaien over het Egelser Vóttekletsjerriek kan op zaterdag 18 november hiervan getuige zijn. De grote zaal van het Socio Project zal dan volledig omgetoverd zijn in een fantastische narretempel. De proclamatie als het programma zal dan anders zijn dan dat men van de KV Burgerlust gewend is.

Gedurende de hele avond zullen er een aantal optredens zijn van Wahnsinn afgewisseld door DJ Paulus, tanzmariechen Yannai, Dans en Showgroep Burgerlust en Big Benny. Hoogtepunt van de avond is uiteraard de proclamatie die kort en bondig over de bühne zal gaan.
Ook over de nieuwe opstelling en inrichting van de zaal is goed nagedacht. Laat u verrassen en kom gerust een kijkje nemen. Er is geen entree en daarmee biedt de KV Burgerlust iedereen de gelegenheid getuige te zijn wie nieuwe heerser va Egelse zal worden. De zaal van het Socio is vanaf 19.00 uur geopend en het programma start om 20.00 uur.