Eerste Pinksterdag in en achter de grote kerk
14-05-2018

20180317RodaMis01Feest: Pastoor Heemels tien jaar in Eygelshoven

Eerste Pinksterdag viert Eygelshoven het feit dat pastoor Marc Heemels tien jaar pastoor is van Eygelshoven. Iedereen die pastoor Heemels een warm hart toedraagt is van harte uitgenodigd dat samen te vieren.

at gebeurt op Eerste Pinksterdag om te beginnen met een heilige mis om 11 uur in de grote kerk aan de Portbeemden. De eucharistieviering wordt opgeluisterd door het gemengd kerkelijk zangkoor Sint Johannes de Doper, de schola en jongerenkoor Jokojo. Naast kerkelijke vrijwilligers en parochianen zijn ook verenigingen van harte uitgenodigd.

Aansluitend aan de mis kan iedereen op het grasveld achter de kerk pastoor Heemels in een informele sfeer feliciteren met het jubileum. De organisatie van de nazit is in handen van het Gilde van Sint Jan.

Het jubileum is reden voor grote dankbaarheid en vreugde, zegt het kerkbestuur. Pastoor Heemels doopte gedurende die tien jaar vele honderden kinderen, reikte de eerste heilige communie uit aan honderden kinderen, sloot tal van huwelijken en bood troost bij enkele honderden uitvaarten en crematies.

Het kerkbestuur