Een onkruidvrij kerkhof met Allerzielen Vrijwilligers gezocht!
24-10-2023

Zondag 29 oktober is om 15.00 uur het Allerzielenlof met aansluitend een bezoek aan het kerkhof en de zegening van de graven.
Voor veel mensen waarvan dierbaren daar begraven zijn, is Allerzielen een aanleiding om de graven van een extra bloemetje te voorzien.
Voor de groep vrijwilligers die het kerkhof maandelijks ontdoet van onkruid is het een extra motivatie om de begraafplaats schoon te maken.
Een hele klus, elke maand weer. De groep vrijwilligers roept daarom mensen op die een handje willen helpen. Met vele handen gaat het sneller en is het leuker om te doen. En om het werk lichter te maken stelt de gemeente Kerkrade handig materiaal beschikbaar om het onkruid de baas te worden.

Voel jij je geroepen om een handje te helpen op 28 oktober tussen 9.00 en 13.00 uur? Laat dat dan even weten met een telefoontje naar 06-12122140 of een email naar ajhpelzer@gmail.com.
Omdat er tussendoor met broodjes -gesponsord door Jumbo Eygelshoven- voor de inwendige mens gezorgd wordt, wil de orgfanisatie graag weten hoeveel broodjes besteld moeten worden. Vandaar natuurlijk vooraf graag aanmelden!