‘Een nieuw jasje’ voor de nieuwe Prins
16-10-2017

carnavalDe proclamatie van de nieuwe ‘Prins va Egelse’, vanaf nu ‘Egelser Prinsenbal’ genoemd, vindt op zaterdag 18 november, aanvang 20.00 uur, is qua opzet in een nieuw jasje gestoken. KV Burgerlust zal voor het eerst het gehele programma in de grote zaal de revue laten passeren en maakt dus geen gebruik van de oude bühne (kleine gymzaal). Hierdoor ontstaat een veel intiemere sfeer, gekoppeld aan gratis entree.

Zowel het (artiesten)programma als de proclamatie zullen dus in zijn geheel plaatsvinden in de grote zaal van het Socio-Project. Tijdens deze première van het ‘Egelser Prinsenbal’ zijn er optredens te verwachten van Wahnsinn, DJ Paulus, tanzmariechen Yannai, Dans- en showgroep Burgerlust en Limburgs ‘Stjimmungsbombe’ Big Benny.

Wie wordt de nieuwe prins?

Hoogtepunt van de avond is uiteraard de proclamatie van de nieuwe ‘grote’ prins van Eygelshoven, die kort en bondig over de bühne zal gaan. De jaarlijkse hamvraag zal beantwoord worden: Wie wordt het…?

Verrassen

Laat u zich eens aangenaam verrassen met deze nieuwe opzet en inrichting van Eygelshovens grootste Carnavalsvereniging in het ’tot Narrentempel omgetoverde’ Socio, die reeds om 19.00 uur haar deuren openstelt. Een absolute aanrader, die u voor de prijs al zeker niet hoeft te laten.