Dylan I jubileumprins KV Burgerlust 1924
21-11-2023
Zaterdag 18 november 2023 heeft de KV Burgerlust haar nieuwe Jubileumprins Dylan I Frings geproclameerd. Prins Dylan I zal tijdens het jubileumjaar de scepter zwaaien over het Egelzer Vóttekletsjerriék.

Dylan is een bekend gezicht binnen de Karnevalsvereninging Burgerlust. Hij is de zoon van Elveraadslid Guido Frings en Mirjan Frings, begeleidster van onze Dans- & Showgroep Burgerlust. De afgelopen jaren is zijn naam meermaals door het dorp gegaan als mogelijke kandidaat prins maar nu is het eindelijk zo ver.

Een snelle kennismaking met de Jubileumprins Dylan I
Jubileumprins Dylan I, die in het dagelijks leven Dylan Frings heet, is geboren op 25 juni 1993. Hij groeide op in de Mirbachstraat in Eygelshoven als de zoon van Mirjan en Guido Frings en hij heeft een zus, Whitney Frings. Samen met zijn partner, Whitney Bogaert (jaja we begrijpen de verwarring), heeft hij een gezellig thuis in de Gadiotstraat 24 te Eygelshoven, tevens zijn prinselijke residentie. Op 15 april 2023 werden zij de trotse ouders van Marley Mae Frings.

Dylan’s liefde voor carnaval is met de paplepel ingegoten. Hij begon zijn carnavalscarrière als Jeugdprins van de KV Burgerlust in 2005 en sindsdien is hij een toegewijd lid van d´r Prinse Road . De afgelopen jaren heeft hij de rol van penningmeester van het dagelijks bestuur van de Prinse Road op zich genomen.

Een uitnodiging aan alle Vóttekletsjere
Jubileumprins Dylan I kijkt uit naar een geweldig jubileumjaar van de KV Burgerlust en belooft om samen met de nieuwe Jubileumjeugdprins voorop te lopen in het carnavalsgedruis. Ze zullen met trots hun scepters zwaaien en staan klaar om iedereen, van jong tot oud, arm tot rijk, een geweldig carnaval 2024 te bezorgen.