December, de gezelligste maand bij The Dream
14-12-2021

50 DreamDecember, de gezelligste maand van het jaar bij The Dream! We naderen Sinterklaas en Kerst en dat betekent ook bij het Jongerenwerk van Impuls elk jaar weer een van de drukste – maar vooral ook gezelligste – tijden van het jaar. Ook dit jaar, met alle beperkingen en regelgeving rondom covid19, maken wij er voor de kinderen en jongeren van Kerkrade toch een mooi feestje van!

En stilzitten, dat kunnen wij van het jongerenwerk niet zo goed. Van de drukbezette hulppieten die bij al onze kidsclubs langskwamen tot aan Winktersjpas 2021 in een aangepaste editie in de wijkpunten, in plaats van de gebruikelijke festiviteiten in de Rodahal. Daarnaast zullen wij van het jongerenwerk het nieuwe jaar fris starten – nee, niet met een nieuwjaarsduik- maar met een ‘duik’ in de knutselpakketten van Impuls,
die wij gaan rondbrengen op 3 januari bij 100 kinderen in heel Kerkrade!.

Zoals elk jaar geven we ook dit jaar bij jongerencentrum The Dream een stukje bewustwording mee aan de kinderen en jongeren tijdens onze clubjes. Zo maakten de kinderen bij de kidsclub dit jaar speciaal voor de Kerst kleine presentjes voor bewoners van Eygelshoven, gewoon, omdat we ook tijdens deze periode van covid19 een glimlach op jullie gezicht willen toveren met onze handgemaakte cadeautjes. Dus, wordt er volgende week bij u aangebeld, misschien zijn het wel de kinderen van The Dream!

We maken tenslotte van de gelegenheid gebruik om onze vrijwilligers via deze weg te bedanken, die elk jaar weer wekelijks of zelfs dagelijks voor ons klaarstaan, onvermoeibaar en onvoorwaardelijk. Zonder jullie konden wij niet doen voor de kinderen en jongeren van Kerkrade wat we nu allemaal mogelijk maken! Dankjewel!

En dan rest mij om af te sluiten met feestelijke Kerstwens namens Impuls aan u, we wensen u mooie dagen toe en alvast een heel goed 2022!

Mandy Römkens
Jongerenwerk Impuls Kerkrade
Jongerencentrum The Dream