Damenzietsoeng in Eygelshoven
16-01-2017

1703 KVB damensietzoengDe voorverkoop van de eerste editie van de Damensietzoeng van de Burgerlust, is in volle gang. Entreekaarten van de Damensietzoeng kosten 25 euro, inclusief spek en ei. De entreekaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen: Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Benly en Bistro Socio. Op zondag 22 januari is het Socio geopend vanaf 09:00 uur en aanvang van het programma is om 11.11 uur. Voor programma en verdere activiteitein Burgelust (Herrensietzoeng, Seniorencarnaval) klik op ‘Lees meer’.

En zoals u van de Bugerlust gewend bent kan weer volop genoten worden van een prachtig programma’s, te weten: Marlon Kicken, Doom en Dööl, Patrick Muijtjens, Die Tanzbienen, De Knöppele, Legata Lederhosen Power, Tanzcorps Rot-Weiss Engelskirchen en de Kellerjunges. Het programma wordt muzikaal omlijst door het huisorkest: Die Männer.

Herrenzietsoeng in Eygelshoven!

De voorverkoop van de traditionele Herrensietzoeng van de Burgerlust, is in volle gang. Entreekaarten van de Herrensietzoeng kosten 27.50 euro per stuk, inclusief spek en ei. Entreekaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen: Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Benly en Bistro Socio. Het Socio Project is geopend vanaf 09:00 uur en aanvang van het programma is om 11.11 uur. En zoals u van de Bugerlust gewend bent kan weer volop genoten worden van een prachtig programma, te weten: Rob van Elst, Cheerleaders 1FC Köln, Wiesse Sjwaam, Dans en Showgroep Burgerlust, Marleen Rutten, Fidele Fordler, Heidi’s Männer en Wir Sind Spitze. Het programma’s wordt muzikaal omlijst door het huisorkest: Die Männer.

Voorverkoop seniorencarnaval In volle gang

De voorverkoop van de seniorencarnaval loopt op volle toeren. Entreekaarten kunnen verkregen worden tegen contante betaling van 13 euro per stuk, inclusief garderobe. Voor entreekaarten en reserveringen op werkdagen bel nà 18.00 uur Gijs Vercouteren, telefoon 045-5352265. Staanplaatsen zijn alleen te verkrijgen bij Bistro Socio. De seniorencarnaval vindt plaats op maandag 20 februari. De zaal is open vanaf 18.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Ook dit jaar weer een programma om van te smullen: Reënboagkloeb Haander, buutteredner Frank Vroomen, Dans en showgroep Burgerlust, Gipfelpower, De Knöppele, Tanzgruppe Kölsche Harlequin, Patrick Muijtjens en last but not least Beppie Kraft. Het geheel wordt muzikaal omlijst door ons huisorkest Die Männer. Bezoek ook eens de website van: www.burgerlust.nl of kijk op facebook!