Christmas around the World, vanuit Rimburg
20-12-2018

1648kerstwensenFanfare Victoria uit Rimburg biedt alle inwoners van Landgraaf en omstreken in de feestelijke decembermaand een tweetal kerstconcerten aan. Op donderdag 20 december brengt de fanfare een sfeervol concert ten gehore in Zorgcentrum Heereveld. Dit concert zal starten om 19.00 uur.

Op zondag 23 december verzorgt de fanfare een tweede spetterend kerstconcert. De fanfare laat u dan in een prachtige ambiance meegenieten van de mooiste kerstmuziek. Dit concert vindt plaats in gemeenschapshuis d’r Eck te Rimburg en start om 16.00 uur. Tijdens het concert neemt de fanfare u mee de wereld rond met een keur aan kerstliederen uit allerlei landen. Van klassieke kerstliederen uit Oostenrijk tot Christmas carols uit het Verenigd Koninkrijk en van traditionele meezingers uit Duitsland tot sprankelende klanken uit Puerto Rico. Kortom, voor elk wat wils! Uiteraard is de kerstman zelf ook aanwezig! Hij zal u op een originele wijze door het programma leiden. Het concert staat zoals gebruikelijk onder de bezielende leiding van dirigent Bert Dirks. Na afloop van het concert is er gelegenheid tot napraten waarbij de inwendige mens niet zal worden vergeten.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Schroom dan niet om de weg naar Rimburg te maken op 23 december as. U bent van harte welkom in ons verenigingslokaal d’r Eck te Rimburg