Carnavalsoptocht Eygelshoven
13-02-2023

Op zondag 19 februari start om 14.11 uur op De Bossen d’r Egelser Óptoch. De route is als volgt: Bongartstraat – Terheidenstraat – Tripsstraat – Kerkraderstraat – Veldhofstraat – Torenstraat – Terbruggen – Laurastraat – Kommerveldlaan – Brandstraat – Juliastraat – Anselderlaan – Op den Dries – Laurastraat – waarna ontbinding op het marktplein.
Voor, tijdens en na de optocht zal langs de gehele route (op gepast volume) carnavalsmuziek te horen zijn. Dat zorgt voor de nodige sfeer, maar daar kun je als bewoners langs de route ook aan bijdragen. Hang op carnavalszondag de vlag uit, pimp je huis met ballonnen, serpentines of rood-geel-groene slingers. Maak er gezamenlijk een feest van!

De Optochtcommissie verzoekt bewoners langs de route om carnavalszondag tussen 12.00 en 17.00 uur de route vrij van auto’s te houden. Dat geldt met name voor de Bongartstraat – Terheidenstraat – Tripsstraat – Brandstraat en Juliastraat. Deze straten zijn redelijk nauw en kunnen de doorgang van de carnavalswagens belemmeren indien er auto’s op de openbare weg geparkeerd staan.

Ingeschreven groepen moeten woensdag 15 februari tussen 19.00 en 21.00 uur hun deelnemersnummer ophalen in Bistro Socio!

Parkeer carnavalszondag tussen 12.00 en 17.00 uur géén auto’s langs de openbare weg van de Bongartstraat – Terheidenstraat – Tripsstraat – Brandstraat en Juliastraat.

Volg s.v.p. aanwijzingen van de Optochtcommissie op!