Boodschap Burgermoeder, Petra Dassen
23-03-2020

20 13mevr dassen housen 01Lieve inwoners,

De maatregelen rondom Corona hebben ook in onze gemeenschap hun effect. Het zijn onwerkelijke tijden. De impact is groot. Emotioneel, sociaal en financieel. Het is nu van belang om elkaar zo veel mogelijk te helpen en zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn.

We informeren u via de vaste middelen van de gemeente Kerkrade. Op de website www.kerkrade.nl plaatsen we steeds de laatste informatie over wat alle maatregelen betekenen voor onze stad. Heeft u vragen voor de gemeente dan kunt u bellen naar 045-5676 599. Op de sociale media van de gemeente zetten we ook updates.  

Voor algemene vragen over het coronavirus kunt u terecht bij het landelijk nummer van de RIVM 0800- 1351. Op de website van de GGD Zuid-Limburg leest u ook alle informatie over het virus en de nieuwste maatregelen www.ggdzl.nl

Ik wens ons allen toe dat we zo goed mogelijk met de situatie omgaan, dat we omzien naar elkaar. Ik zie prachtige initiatieven in onze stad ontstaan. Dat is geweldig. Onze dankbaarheid gaat nu ook naar die mensen die voor ons zorgen in welke zin dan ook. Alleen samen zullen we dit doorstaan.

Uw burgermoeder

Petra Dassen