Boeken- en Platenbeurs Egelze
30-04-2018

1818 boekenbeursDe opening van de Boeken- en Platenbeurs van de Stichting ‘Eygelshoven door de eeuwen heen’ was zeer succesvol en mocht zich verheugen op een groot aantal bezoekers. Dit alles bij een stralende en zonnige lentedag. De eerstkomende Boeken- en Platenbeurs wordt gehouden op zaterdag 5 mei van 11.00-15.00 uur in de Oude Laethof, Putstraat 19 in Eygelshoven. Saillant detail in deze is, dat deze beurs plaats vindt op de verjaardag van Wiel Eijdems, die dan 77 jaar zou zijn geworden. Wiel mag gezien worden als één van de medeoprichters van de Boekenbeurs

.

Ook de ‘koffietafel, werd druk bezocht door klanten en mensen die graag een ‘babbeltje’ wilden maken, tijdens de eerste uitvoering op zaterdag 7 april. Hierdoor wordt ook de sociale functie van dit gebeuren onderstreept. De bonbons met het logo van de Heemkundevereniging die Chocolaterie Bruns ter beschikking stelde werden alle eer aangedaan. Media Studio (René) Wijmenga ism Anselbode, stelde gratis boekenleggers ter beschikking.

De boeken-en platenbeurs is na de afgelopen verhuizing uitgebreid met een groot aantal boeken en platen van goede kwaliteit. Iedere maand vindt er een nieuwe kritisch geselecteerde aanvoer plaats. Zowel nieuwe als oude klanten zijn bijzonder te spreken over de mooie  en overzichtelijk ingerichte beurs. De boekenbeurs beschikt over mooie boekenleggers waar alle data van de te houden beurzen op staan. Ze zijn geschonken en ontworpen door René Wijmenga. Indien U onze vernieuwde beurs nog niet bezocht heeft, loont het echt de moeite een kijkje te komen nemen. Deze keer staat er weer een heerlijk kopje koffie voor u klaar . Messen scharen en tuingereedschap worden wederom vakkundig en vlijmscherp geslepen door onze scharenslijper.