Bakwedstrijd in Eygelshoven
02-04-2018

logo Egelze baktEgelze bakt en preuft! Op Zondag 1 juli zal in de tuin van de fam. Janssen, het voormalig huis van dr. Willemse (Laurastraat 67), een bakwedstrijd plaatsvinden! ‘Heel Holland Bakt’, maar dan in Eygelshoven! Iedereen kan en mag meedoen!

Hoe?

Bakken doe je thuis, hierna breng je jouw creatie op zaterdag 30 juni of zondag 1 juli voor 11 uur naar de Laurastraat en zal de jurering plaatsvinden.

De jury bestaat uit 3 deskundigen waaronder bakker Wido Thuis. Voor de winnaar ligt een leuke attentie klaar. We stellen onze tuin open voor bezoekers van 12.00 uur tot 17.30 uur. U kunt onder het genot van een drankje en het gebak/vlaai genieten van de tuin.

Goed doel

De bakcreaties worden tegen zeer schappelijke prijzen verkocht en de opbrengst wordt gedoneerd aan onze mooie kerk. Heb je nog geheime bak recepten en wil je anderen hiervan laten genieten, ga aan de slag en bak voor het goede doel. En bedenk: meedoen is belangrijker dan winnen. Dus noteer alvast 1 juli in de agenda. Voor meer informatie of aanmelding svp mailen naar mihjanssen@gmail.com of 06-18304875 .