Afgeslankte Anselbode
23-03-2020

20 13 roger hoofsBeste lezers van de Anselbode. Stichting Anselbode probeert ook in deze bijzondere tijd wekelijks een Ansebode aan u aan te bieden. Geplande activiteiten en evenementen zijn tot een nog onbekend moment afgelast.

Veel verenigingen hebben hun reguliere activiteiten moeten stopzetten en een deel van de ondernemers hebben ongewild hun deuren moeten sluiten. Zelfs onze zo vertrouwde kerk heeft maatregelen moeten treffen. Dit betekent dat de Stichting minder kopij, advertenties en advertorials ter beschikking krijgt.

Desondanks wil de Stichting zorgen dat u op de vertrouwde manier het nieuws uit Eygelshoven en omgeving in uw brievenbus krijgt. U merkt de Anselbode is dunner dan u gewend bent, maar de inhoud staat. Mocht u zaken hebben die u met de lezers wilt delen dan kunt u dit op de gebruikelijke wijze aanbieden. Informatie hierover vindt u in de colofon op pagina 2.

Namens het bestuur van Stichting Anselbode hoop ik dat wij over niet al te lange tijd met zijn allen terug kunnen kijken op de tijd dat het coronavirus onze samenleving in de greep hield. Blijf gezond, zie naar elkaar om en schroom niet om hulp te vragen. Er zijn al vele goede hulpinitiatieven ontstaan. 

Roger Hoofs, voorzitter Stichting Anselbode