WK kegelen voor jeugd: Kegelhal gaat weer los!
02-07-2018

1827 kegelenNadat in mei in de Kegelhal Socio de wereldkampioenschappen Schaarbaankegelen voor senioren plaatsvonden, waarbij Guus Maes een goeden plak wist te behalen, is nu de jeugd aan de beurt. Van 22 t/m 28 juli a.s. staan in dezelfde Kegelhal de wereldkampioenschappen schaarbaankegelen voor de jeugd (-18) en junioren (-24) op het programma.

De Nederlandse selectie, onder auspiciën van Bondssportleider (NKF), Hein Braeken, geassisteerd door Marco Baur, hebben de volgende speel(st)ers geselecteerd, verdeeld over beide categorieën: Mitchel Rosenboom, Bas Slangen, Mandy Rosenboom en Kim Zuidersma. Zij zullen bij zowel de dames als de heren, de Nederlandse eer verdedigen en hopen stiekem op een zelfde resultaat als bij de senioren. Bovendien…, zij hebben zich wel geplaatst voor een WK.

Bekend is dat het team van Kegelhal Socio uitstekend zorg draagt voor een natje en droogje, gekoppeld aan de komst van Braziliaanse teams die voor de nodig ‘sambasfeer’ zullen zorgen. Dus, wat weerhoudt u, mits niet op vakantie, een kijkje te komen nemen.