Vader- én Moederdag in Eygelshoven
09-01-2017

carnaval 300x151De voorverkoop, van de eerste editie van de Damensietzoeng en de traditionele Herrensietzoeng van de Burgerlust, is in volle gang. Entreekaarten van de Damensietzoeng en de Herrensietzoeng kosten respectievelijk 25 en 27,50 euro, uiteraard inclusief spek en ei. Entreekaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen: Slagerij Jongen, Sigarenmagazijn Eygelshoven, Blossom, Benly en Bistro Socio.

Zowel bij de Damensietzoeng als de Herrensietzoeng is het Socio geopend vanaf 09:00 uur en aanvang van het programma is om 11.11 uur. Zoals u van de Bugerlust gewend bent kan weer volop genoten worden van prachtige programma’s.

Damensietzoeng: Marlon Kicken, Doom en Dööl, Patrick Muijtjens, Die Tanzbienen, De Knöppele, Legata Lederhosen Power, Tanzcorps Rot-Weiss Engelskirchen en de Kellerjunges.

Herrensietzoeng: Rob van Elst, Cheerleaders 1FC Köln, Wiesse Sjwaam, Dans en Showgroep Burgerlust, Marleen Rutten, Fidele Fordler, Heidi”s Männer en Wir Sind Spitze. Beide programma’s worden muzikaal omlijst door ons huisorkest Die Männer.

Seniorencarnaval

De voorverkoop van de seniorencarnaval loopt op volle toeren. Entreekaarten kunnen verkregen worden tegen contante betaling van 13 euro per stuk inclusief garderobe. Entreekaarten en reserveringen op werkdagen ná 18.00 uur bij Gijs Vercouteren, telefoon 045-5352265. Staanplaatsen kunnen alleen worden verkregen bij Bistro Socio. De seniorencarnaval vindt plaats op maandag 20 februari. De zaal is vanaf 18.00 uur geopend en het programma start om 19.30 uur.

Kijk ook op www.burgerlust.nl of op facebook!