SVE ‘Een gouden jubileum voor jong en oud’
29-10-2019

1944 SVE oude doosIn de maand oktober van het jaar 2019 vierde de Eygelshovense gymnastiekvereniging haar 50-jarig bestaansfeest, opgesplitst in twee gedeeltes; voor jong en voor oud. Wellicht waren de hoogtepunten dat Jonnie Dings maar liefst 70 jaar lid is van SVE en dat Fer Rijlaarsdam al 25 jaar de voorzittershamer hanteert.

Op zaterdag 5 oktober was er feest voor de jeugd(leden) wat gevierd werd met een uitstapje naar Mondo Verde alwaar met volle teugen genoten werd. Onder goede weersomstandigheden genoten de kids van de wereldtuinen, waterattrakties en diverse exotische dieren. Een dag die niet snel vergeten zal worden met ‘een gouden randje’.

Op zaterdag 19 oktober vond, zoals herhaaldelijk aangekondigd in de Anselbode, de ‘interne’ viering plaats van deze mijlpaal in Bistro Socio. Trots kijkt het bestuur terug op de viering van het 50-jarig jubileum, een gezellige bijeenkomst waarbij de vele jubilarissen in het zonnetje gezet werden en ontvingen een onderscheiding.

Koperen jubilarissen

12,5 jaar lid: Irma Charlier (tevens penningmeester /bestuurslid), Marion Souren, Lianne Katczmarek, Toos Rozema, Gerrie Kokkelkorn, Cecile vd Camp, Inge Verhagen, Miep Vlodrop, Maurice Valkenberg, Christel Schaaf, Sjors Cruijnen, Rene Canna en Ine Meurs.

Zilveren jubilarissen

25 jaar lid: Marian Meens, Tresi Blom, Herman Ringens, Marie-Therese Bonnie, Franciska Peeters en Joke Nagel.

Jonnie en Fer

Uiteraard werd Jonnie Dings extra in het zonnetje gezet met haar 70-jarig jubileum en ontving voorzitter Fer Rijlaarsdam (en Marion) een verrassing voor zijn inmiddels 25-jarig voorzitterschap, een prestatie van formaat.

Uitnodiging

Na 50 jaar leeft SVE nog steeds! ‘We voelen ons gezond; dat komt natuurlijk door het verantwoord sporten.’ SVE nodigt alle bewoners van Eygelshoven uit om deel uit te gaan maken van hun sportvereniging; JONG & OUDER. Kom gerust eens mee sporten. Het kan geen kwaad en geeft veel plezier. Het is goed voor iedereen. SVE is veel meer dan alleen sporten; SVE vindt het ook belangrijk dat het een vereniging is waar de leden naast het sporten samen dingen ondernemen, zoals wandeltochten, kegelavonden, bezoeken van pretparken, dierentuinen bezoeken en niet te vergeten feestavonden!

Kijk op www.sveygelshoven.nl

voor de trainingstijden. Inschrijven kan na de trainingen.

Fotobijschrift:

Een foto van SVE uit de oude doos.