Stivosina stopt ermee
30-09-2018

Logo SivosinaTien sportweken in de binnenlanden van Ghana georganiseerd, voetbalclub FC. Mandela ondersteund (tenues, ballen en deelname competitie), onderwijs voor de kinderen van F.C. Mandela gefinancierd, meerdere sportvelden aangelegd en gerenoveerd en vele jaren sportonderwijs voor straatkinderen mogelijk gemaakt. Dit is slechts een greep uit de dingen die Stivosina de afgelopen 13 jaar heeft bereikt. Wij vinden het dan ook ontzettend jammer om mee te moeten delen dat Stivosina ermee stopt.

Waarom gaan wij ermee stoppen?

In 2005 klein begonnen naar aanleiding van een idee van een groep vrienden uit Eygelshoven en groot geworden door veel inzet en enthousiasme.  13 jaar later ontbreekt door verhuizingen,  kinderen en drukke banen helaas de tijd om Stivosina voort te zetten op een manier die Stivosina en haar projecten verdienen. Wij zullen dan ook langzaam stoppen.

Wat betekent het precies?

Stivosina zal geen activiteiten meer organiseren om geld in te zamelen. Wel zal Stivosina nog tot en met 2021 doorgaan met het ondersteunen van F.C. Mandela en het sportonderwijs bij straatkinderenproject CAS. Stivosina heeft haar geld altijd verantwoord uitgegeven, zodat wij nog geld voldoende in kas hebben om onze projecten nog 3 jaar te steunen. Dit betekent ook dat deze projecten 3 jaar de tijd hebben om opvolgers te zoeken die onze steun overnemen.

Dankbaar

Stivosina is vooral dankbaar voor het werk dat we hebben mogen doen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de vele mensen/bedrijven/organisaties die ons op allerlei wijzen geholpen en gesteund hebben. Dankzij hen zijn er bijvoorbeeld veel mooie activiteiten voor ons georganiseerd en hebben we zelf veel geslaagde activiteiten mogen organiseren. Hiermee hebben we veel geld voor onze projecten opgehaald. Dankbaar zijn we ook voor de vele reizen naar Ghana die we hebben mogen maken (uiteraard op eigen kosten). Deze reizen hebben prachtige herinneringen en mooie vriendschappen opgeleverd. Trots kunnen wij dan ook stellen dat we ons doel om kinderen zonder zorgen te laten sporten in Ghana vele jaren hebben waargemaakt!  Wij gaan de lachende gezichten van de kinderen van onze projecten in Ghana missen.

Wij willen iedereen bedanken die ons op welke wijze dan ook gesteund en geholpen heeft.