Samen 500 wedstrijden LHC 1
18-10-2023

Voor de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie werden twee jubilarissen van LHC 1 gehuldigd. Joey Coervers speelde op deze middag wedstrijd nummer 200 voor de hoofdmacht van LHC 1. Sinds jaren is hij een gewaardeerde kracht aan de linker zijde van het elftal. Hij heeft een fluwelen voorzet en kan zowel in de verdediging, het middenveld en in de voorhoede uit de voeten.

Donovan Janssen is sinds jaar en dag één van de steunpilaren van het vlaggenschip van LHC. Hij is aanvoerder en daar mee ‘de baas van het team’. Toen het eerste elftal van LHC in de eerste klas speelde, blies hij al regelmatig zijn partijtje mee. Normaal gesproken speelt hij centraal in de achterhoede, maar hij weet ook regelmatig de keeper van de tegenpartij te verschalken en een doelpuntje mee te pikken. Donovan speelde tegen FC Gulpen zijn driehonderdste wedstrijd en dan te bedenken dat er door de Corona heel wat wedstrijden zijn afgelast.

Ophouden is voor beide ‘begin dertigers’ nog geen optie. Uiteraard waren er bloemen en gingen zij samen op de foto met de voorzitter Armand Franssen en bestuurslid voetbalzaken Bart Plum.