Paaseierenactie
16-03-2021

11 paaseierenGelet op de huidige coronamaatregelen heeft het Oudercomité van Basisschool de Veldhof besloten om de paaseierenactie van dit jaar te annuleren. Het comité acht het onverantwoord om de leerlingen langs de deuren te laten gaan om paaseieren te verkopen.

Musica Limburg

Musica Limburg -een fusie tussen de fluit- en tamboerkorpsen “St. Hubertus” Haanrade en “Wilhelmina” Kerkrade- laat haar jaarlijkse paaseierenactie wél doorgaan. Zij gokken op een versoepeling van de cororamaatregelen eind maart/begin april, zodat de bezorgers de paaseieren op een verantwoorde manier kunnen afleveren. De paaseieren zijn van A-klasse, rechtstreeks afkomstig van de boerderij en kosten € 0,30 per stuk. De bestelde eieren worden maandag 29 maart of woensdag 31 maart thuisbezorgd.

Bestellen
Stuur uw bestelling (uiterlijk tot en met 24 maart) per e-mail naar info@musicalimburg.com.
Vermeld: naam, adres, telefoonnummer, het aantal eieren dat u wenst te ontvangen en de dag waarop u de eieren wil ontvangen.
Geef verder aan op welke manier u wenst te betalen: contant bij levering aan huis of door het ontvangen van een betaalverzoek.