Nog vijf chauffeurs nodig voor buurtbuslijn 723
11-09-2017

Logo BP KRDNOnlangs zou de buurtbus Ubach-Palenberg-Rimburg-Groenstraat-Waubach-Eygelshoven-Hopel-Mondo Verde van start zijn gegaan per 28 augustus j.l. Het aantal vrijwilligers dat zich heeft aangemeld is meer dan voldoende. Echter om de lijn helemaal operationeel te maken, zijn nog vijf chauffeurs nodig. Met deze oproep willen de initiatoren -Bewonersplatform Kerkrade-Noord en Belangenvereniging Rimburg- nogmaals beroep doen op deze vrijwilligers achter het stuur. Mocht dit lukken dan is het de bedoeling om begin november lijn 723, zes dagen per week, elk uur te laten rijden.

Om de belasting voor de vrijwilligers niet hoog te maken heeft het bestuur van de Buurtbus als uitgangspunt gekozen dat elke chauffeur in principe één dienst van 4 uur per week wordt ingezet. Ook moet er rekening worden gehouden met vakanties en uitval o.a. wegens ziekte.

Aanmelden

Vind je het leuk om te rijden, heb je 4 uur per week beschikbaar, ben je in het bezit van een gewoon rijbewijs en vind je het leuk om contact te hebben met mensen, meld je dan aan als vrijwilliger-chauffeur en bel het volgende nummer: 0651010519