Koop een optochtmeter ‘Euroflap’
22-01-2019

logo optochtcomiteSteun de optocht in Eygelshoven ‘koop een optochtmeter Euroflap’ Het is wellicht bekend dat het optochtcomité Eygelshoven bij de realisatie van de optocht, dit jaar op zondag 3 maart, te maken heeft met ‘steeds meer dichtgedraaide subsidiekranen’ waardoor de financiële steun van zowel middenstand als Egelzer luu, onontbeerlijk is geworden. Het inmiddels ook al bekende ‘metere make’ de afgelopen jaren, krijgt dan ook dit jaar weer een vervolg in een iets ander jasje. Als paal boven water staat dat zonder de (financiële) steun van de complete Eygelshovense gemeenschap, een stukje carnavalscultuur verloren gaat.

Immers, de optocht is voor heel carnavalvierend Eygelshoven ‘de kers op de spreekwoordelijke taart’, van toeschouwers tot einzelgangers tot de trotse prinsen en de ‘stadsprins van Eygelshoven. Koop daarom ‘een flap’ en win misschien ook nog één van de prijzen.

Metere make en flappentappen

Vanaf vrijdag 1 februari t/m vrijdag 22 februari is er in Eygelshoven de ‘optochtmeter Euroflap’ (zie voorbeeld) verkrijgbaar. Bij aankoop van een flap voor slechts 1 euro helpt u de optocht van Eygelshoven met één meter vooruit en dingt u mee naar één van de vele prijzen waaronder een LED kleurenTV. U dient op de flap enkel uw telefoonnummer in te vullen. Op zaterdag 23 februari wordt de trekking verricht in een nog nader te bepalen locatie in Eygelshoven. Flappen zijn verkrijgbaar bij de leden van het Optochtcomité, diverse middenstanders en andere instanties. Hierover wordt u volgende week in de Anselbode ingelicht. Het optochtcomité Eygelshoven rekent wederom op uw steun en hoopt u, op welke manier dan ook, te mogen begroeten tijdens de optocht op 3 maart in ons mooie Eygelshoven