Hart onder de riem voor senioren
17-02-2021

07 21 Laethof ImpulsDe beroepskrachten en vrijwilligers van Impuls en wijkzorgcentrum Laethof deelden op vrijdag 12 februari kaartjes en chocolaatjes uit aan de bewoners van de seniorencomplexen in Eygelshoven, zoals aan de Op den Dries, de Poortbeemden en de aanleunwoningen van het zorgcentrum. Wijkwethouder Jo Schlangen was hierbij ook aanwezig. Samen met de chocolaatjes kregen de bewoners een persoonlijke kaart, gemaakt door de dagbestedingsklanten en bewoners van wijkzorgcentrum Laethof?

Op het kaartje stond de volgende tekst:

“Wij willen u met dit kaartje een hart onder de riem steken!” 

Het presentje was bedoeld om de bewoners een hart onder de riem te steken met de komende Valentijnsdag en het carnaval dat dit jaar helaas niet door kan gaan. De chocolaatjes werden gesponsord door chocolaterie Bruns.

Heeft u behoefte aan een praatje dan kunt u op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur bellen naar telefoonnummer 045-5456351. 

Wijkpunt Egelze

Impuls en zorgcentrum Laethof werken momenteel samen om in de Laethof het Wijkpunt Egelze gestalte te gaan geven. In het Wijkpunt kunnen bewoners van heel Eygelshoven terecht voor informatie en alle vragen die men heeft. Het Wijkpunt zal op verschillende dagen geopend zijn zodra de Corona-crisis voorbij is.