Gratis naar ‘Geklungel in de Jungle’
20-08-2018

1834 ernst en bobbieGratis met Jumbo naar geklungel in de Jungle met Ernst, Bobbie en de rest. Spaaractie geeft toegang tot nieuwste theatershow van Ernst, Bobbie en de rest

‘Boink!’ Als dat geluid klinkt, weten alle kinderen van Nederland dat er een probleem moet worden opgelost. Een probleem dat Ernst en Bobbie feilloos weten te tackelen. Maar meestal gaan daar halsbrekende toeren en hilarische momenten aan vooraf. De allernieuwste theatershow van Ernst, Bobbie en de rest speelt zich af in de jungle.

En daar klungelen de kinderhelden heel wat af… Wie gratis naar deze nieuwste theatershow wil, hoeft de komende weken alleen maar boodschappen te doen bij Jumbo Eygelshoven, Eygelshoven . Voor elke 15 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Tien zegels geeft recht op een zitplaats tijdens een van de vier theatershows van Ernst, Bobbie en de rest in Theater Heerlen of het Mecc Maastricht.

Jumbo Eygelshoven staat van maandag 27 augustus tot en met zondag 7 oktober in het teken van de bekende avonturiers die met slimheid, geluk en humor de meest uiteenlopende uitdagingen met elkaar aangaan. Klanten sparen niet alleen zegels door reguliere boodschappen te doen, maar ook door het kopen van speciale actieproducten. In de Jumbo winkels die aan de actie meedoen, zijn ook tal van leuke Ernst, Bobbie en de rest -producten met flinke korting te koop zoals CD’s, DVD’s, rugzakken en Bobbie-petten.

 

Een volle spaarkaart geeft recht op een plaatsje bij een van de in totaal negen theatershows die Ernst en Bobbie speciaal geven voor Jumbo klanten. Die shows zijn op maandag 15 en dinsdag 16 oktober in Theater Heerlen en op woensdag 31 oktober en vrijdag 2 november in het Mecc in Maastricht. Er zijn vele duizenden Jumbo kaartjes beschikbaar. De show is bedoeld voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud, maar natuurlijk is Geklungel in de Jungle ook leuk voor ouders.

Voor een paar gelukkigen is bovendien een meet & greet te winnen met Ernst en Bobbie. In alle Jumbo winkels die aan de actie meedoen wordt op 22 september een Ernst en Bobbie-poppetje verstopt. Wie op de Facebookpagina van de betreffende Jumbo winkel kijkt, vindt daar aanwijzingen waar het poppetje zich bevindt. Vind je het poppetje, dan geeft dat niet alleen recht op gratis kaartjes voor de theatershow, maar ook op een exclusieve ontmoeting met Ernst en Bobbie. Handtekening op je nieuwe Bobbiepet verzekerd!