Geslaagde Halloween BIB
13-11-2018

BIBHet Bewoners Initiatief op de Bossen ( BiB ) heeft op zaterdag 27 oktober een ‘Trick or Treat tocht’ georganiseerd in het kader van Halloween. Via flyers, De Anselbode en facebook zijn de buurtbewoners benaderd om deel te nemen aan de tocht. De opkomst was overweldigend groot. Met ca. 150 deelnemers kunnen we spreken van een groot succes.

Voor aanvang van de tocht kon men zich laten schminken. De routes liepen door de Bosberg en op de Bossen. Fijn om te zien was dat er veel buurtbewoners waren die het huis mooi versierd hadden in Halloweenstijl en die de kinderen rijkelijk voorzagen van het felbegeerde snoepgoed. Na afloop was er een hapje en een drankje in de speeltuin Eendracht.

Gezien de vele positieve reacties probeert het BIB deze tocht in de toekomst nogmaals te organiseren. Het BIB dankt de vrijwilligers die meegeholpen hebben om de tocht te organiseren en een speciaal dankwoord voor onze fotograaf Erik Otermans, schminkmaster Rianne Baurmann, de jongens die als figurant acteerden en natuurlijk de mensen van speeltuin Eendracht die het gebeuren gefaciliteerd hebben.