FUNdag bij BC COSMOS ’77
17-10-2022

BamitoBamito’s Jeugdprogramma is hét nieuwe Jeugdprogramma van Badminton Nederland voor kinderen vanaf 4 jaar. Plezier staat centraal terwijl kinderen leren badmintonnen. Door te werken met speciale materialen, aangepaste (veld) afmetingen, oefenkaarten en diploma’s wordt de (succes)beleving vergroot en de lessen een feest!

Om dit zelf te kunnen ervaren organiseert BC Cosmos ’77 op zondag 6 november een gezellige FUNdag. Jong en oud is welkom om op een leuke, gezellige manier zelf te ervaren hoe leuk badmintonnen is. De verschillende aspecten van badminton kunnen door een parcours ervaren worden door de jeugd. Na afloop worden ze uiteraard beloond met een verassing!

Iedereen is welkom, dus neem broertjes, zusjes, vriendjes en ook oma en opa mogen mee! Want ook voor de volwassenen is er de mogelijkheid om te ervaren wat badmintonnen is.

Zien wij jullie zondag 6 november?
Deelname is gratis en vooraf opgeven is niet nodig, dus loop gerust binnen tussen 13.00 uur tot 14.30 in de grote gymzaal van het Socio Project te Eygelshoven. (Ingang aan de markt zijde)

BC Cosmos biedt voor alle leeftijden, beginners of gevorderden een sportief en gezellig badminton, want het sociale aspect staat hoog in ons vaandel.

Voor meer inf: www.bccosmos77.nl of op onze Facebookpagina