Feestelijke opening boeken en platenbeurs.
27-03-2018

BoekenbeursNa een periode van hard werken in de afgelopen wintermaanden is de boeken en platenbeurs totaal vernieuwd. De oude loods van de Laethof wordt niet meer gebruikt. De boekenbeurs vindt voortaan plaats in de oude raadszaal en bijbehorende ruimten van de Laethof. Gezellig ,warm en sfeervol. Het traditionele kopje koffie met koekje (vrijwillige gave) zal niet ontbreken.

Er heeft een totale selectie van boeken en platen plaatsgevonden zodat er nu een “ up-to-date “ verzameling aanwezig is .Tegen zeer aantrekkelijke prijzen is iedere keer een groot aantal boeken te koop; waaronder romans, oorlogsboeken, thrillers, reis, -hobby, kook, tuinier, bloemenboeken en ook een ruim aantal Limburgensia. Tevens zijn ook de uitgaven van de stichting zelf en de jaarlijkse kalender verkrijgbaar.

Heeft u nog scharen, messen en tuingereedschap te slijpen? Ook onze scharensliep is weer aanwezig. De opening van de eerste boekenbeurs dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 7 april tussen 11.00 uur. en 15.00 uur.( vervolgens iedere eerste zaterdag van de maand.) U bent welkom in de Oude Laethof aan de Putstraat. Kom eens een kijkje nemen; het is beslist de moeite waard.