Egelzer Krismes
23-11-2022

Al jarenlang organiseert het Gilde van St. Jan de Egelzer Krismes, een evenement waarmee inwoners en verenigingen van Eygelshoven een aanloop nemen naar het aanstaande kerstfeest. Dit jaar is gekozen voor een gezellige Kerst-samenkomst in de buitenlucht, achter de kerk. Met een aantal tenten en vuur- korven, met gratis soep, hot-dogs, diverse zoetigheden en koffie of /thee.

De jongsten kunnen marshmallows roosteren boven een vuurschaal. Het evenement wordt muzikaal omlijst door o.a. kleine ensembles van onze Harmonie St.-Caecilia, Kleine optredens van JoKoJo en de Zanglijsters die een levend kerstspel opvoeren en verder gewoon sfeervolle kerst- muziek. Kortom, een sfeervolle opmaat naar Kerstmis 2022.
Uiteraard kunt u ook van een lekkere Glühwein, een ander wijntje of een biertje of warme chocomel met slagroom genieten. Alle drank tegen een tarief van € 2.- per consumptie.
Mocht het slecht weer zijn, dan worden tenten opgezet in de oprit links van de kerk en zijn de deuren van het St.Jansheem open.

De Egelzer Krismes vindt plaats op zondag 11 december van 15.00 tot 18.00 uur. Hartelijk welkom!