Egelze bakt en preuft 2.0
25-07-2022

30 Egelze bakt en preuft1
Na twee corona jaren keken de vele bezoeers van Egelze bakt en preuft 2.0 op 17 juli uit naar een gezellige zondagmiddag in de tuin aan de Laurastraat, geef ze eens ongelijk. Het weer werkte mee en de vele hobbybakkers hadden hun uiterste best gedaan en veel bak creaties aangeleverd wat vaak de keuze best wel moeilijk maakte. De vrijwilligers werken zich een slag in de rondte om alle bezoekers te voorzien van gebak, cake, koek en lekkere hartige baksels. Koffie en allerlei andere dranken vonden gretig aftrek en de muziek van de twee muzikanten Walter en Alois en hun aspirant werd zeer gewaardeerd. In een ongedwongen sfeer vertelden velen hoe ze de zeer vervelende en vaak verdrietige jaren hadden beleefd en hoe goed het voelde om elkaar weer te zien.


De familie Janssen dankt de sponsors te weten Jumbo, chocolaterie Bruns, bakker Voncken, management Socio project, en het Gilde voor hun bijdrage. Bezoekers, vrijwilligers, muzikanten en enthousiaste bakkers zijn onmisbaar bij een dergelijk evenement en we danken hen hartelijk.
Door de massale opkomst konden we Pastoor Heemels zeer blij maken met een donatie van € 1000 voor onze kerk en de bewoners van Huize Horizon in de Putstraat werden een dag later verrast met zoetigheden.
De familie Janssen is reeds gestart met de voorbereidingen voor de editie 2023 en roept iedereen op om Egelze kennis te laten maken met uw fameuze familierecept.