‘Dit is Parkstad Nacht’ op vrijdag 7 april
26-03-2017

1713 Parkstad NachtBeleef Parkstad met andere ogen. Op vrijdag 7 april vindt ‘Dit is Parkstad Nacht’ plaats. De eerste attractienacht in Limburg ooit. Een avond met exclusieve arrangementen op meer dan 15 locaties in Parkstad en tot in de late uurtjes.

Wat kunt u tijdens Dit is Parkstad Nacht doen?

Een stiltewandeling door de Schinveldse Bossen, een nachtelijke klimpartij bij SnowWorld Klimpark, een avondexpeditie bij GaiaZOO, Kasteel Hoensbroek ‘by night’, een proeverij der textuur bij SCHUNCK* of slenteren door de tuinen van Mondo Verde. Het is zomaar een greep uit de vele belevenissen van die nacht.

Nieuw toeristisch seizoen inluiden

Met ‘Dit is Parkstad Nacht’ vieren de attracties dat het precies een jaar geleden is dat Parkstad de prestigieuze, internationale Tourism For Tomorrow Award won. Een prijs voor de duurzame, toeristische transformatie van de regio op 15 jaar tijd van 0 naar 368 miljoen euro en 5.800 voltijdse banen. Bovendien is 7 april een uitstekend moment om het nieuwe toeristische seizoen in te luiden.

Ticket boeken Kijk op www.parkstadnacht.nl voor het aanbod en boek een ticket voor één van de vele unieke arrangementen. Gezien de exclusiviteit is het aanbod beperkt. Bezoekers ontvangen na afloop een boekje met kortingen voor de attracties. Wees er tijdig bij, want dit wilt u niet missen.