It’s You – mannenmode
26-06-2024

Met trots presenteert Roger Hauzeur It’s You, de nieuwste bestemming voor de modebewuste man in Terbruggen. Na maanden van hard werken, het inschrijven bij de KvK, het aanvragen van belastingnummers en het opzetten van ons kassasysteem, openden hij op 3 mei de deur.

Bij It’s You vind je een stijlvolle en moderne winkel, speciaal ingericht voor de jonge en trendy man van vandaag. De collecties zijn zorgvuldig samengesteld en omvatten een breed scala aan casual kleding. Van polo’s, shirts, colberts en pantalons/jeans tot truien, vesten, caps, riemen, schoenen en zelfs ondergoed – Roger heeft het allemaal!

De merkvoering is divers en omvat de nieuwste trends. “Ik ben trots om ook kleding van gerenommeerde merken zoals Alberto, Fellows United en Suitable Guess aan te bieden”, aldus Roger.

Tijdens ons bezoek pakt Roger een nieuwe zending polo’s uit en plakt er meteen prijsstickers op. Wat dan meteen opvalt is dat It’s You prijzen hanteert die opvallend laag zijn. “Ja, je moet zelfs de concurrentie met internet durven aangaan, anders hoef je geen zaak meer te beginnen” zegt Roger, de trotse eigenaar van It’s You. Eygelshoven mag er trots op zijn dat mensen durven te ondernemen en een nieuwe zaak beginnen. Een winkel met een unieke sfeer en de fantastische collectie. Bij It’s You vind je betaalbare kleding voor elke man stijlvol gekleed wil gaan.
It’s You – Mode voor de man van vandaag.