Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


msw_banner_anselbode-(2)

Open dag bij Infinity Fitnez

Op zondag 26 oktober staat het team van Infinity Fitnez, gevestigd aan de Laurastraat 11 in Eygelshoven, vanaf 11.00 uur voor u klaar om een sportieve open dag te verzorgen.

1443_foto-infinity_red-2Korting op inschrijven, voordeel op personal training pakketten, trainings- en voedingsschema's. Een powerlifting wedstrijd, verschillende drankjes en hapjes, I.F. merchandise en meer. Dat zijn de ingrediënten voor een open dag bij Infinity Fitnez in Eygelshoven. Om 12.00 uur zal de powerlifting wedstrijd beginnen, met onder andere de beste Nederlandse bankdrukker aller tijden Ruud Gransier. Kom en moedig de deelnemers aan als zij strijden op de verschillende onderdelen Squat, Bench Press en Deadlift!

Alweer twee jaar in Eygelshoven

In november bestaat Infinity Fitnez twee jaar en ter gelegenheid hiervan wordt u de kans geboden om voordelig in te schrijven. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die geboden worden en wat het beste past bij uw persoonlijke doelen en wensen. Voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke begeleiding en coaching, zijn er plekken beschikbaar voor Personal Training. Ook trainings- en voedingsschema's worden deze dag met speciale tarieven aangeboden.

Aanrader

Tevens zal men kunnen zien met welke attributen en onderdelen er getraind wordt door het I.F. Strongman Team (Sterkste Man). Denk hierbij aan grote tractorbanden van meer dan 400 kg, zware atlas stenen, metalen boomstammen, kettingen en meer. Team I.F. vertelt u graag meer over deze manier van trainen, en waar het voor dient. Kortom, een dag om niet te missen! Zet het in uw agenda en ben erbij! Volg www.facebook.com/infinityfitnez like de pagina en blijf op de hoogte van deze open dag of bel voor meer info: 045-8516652


 

Kienen voor nieuw volleybalveld voor straatkinderen

Ieder jaar organiseert Stivosina in het najaar een kienavond in café-zaal A Genne Komm, aan de Laurastraat. Dit jaar wordt er op vrijdagavond 31 oktober gekiend voor de aanleg van het een nieuw volleybalveld bij het opvangcentrum voor de straatkinderen van CAS (Catholic Action for Streetchildren). Het volleybalveld is sterk verouderd en is dringend aan renovatie toe.

1441_stivosina-kienen-2
Stivosina werkt al jaren samen met stichting CAS in Accra (Ghana). In het opvangcentrum van CAS krijgen de straatkinderen de mogelijkheid geboden om gratis les te krijgen in rekenen, taal en handvaardigheid. Bovendien krijgen zij voorlichting over thema’s als hygiëne en gezondheid. Sinds de samenwerking met Stivosina staat ook sportonderwijs op het programma en zorgt ervoor dat CAS al jarenlang de beschikking heeft over gediplomeerde sportleraren. Tevens staat zij garant voor voldoende materiaal om te sporten. Bovendien heeft Stivosina de afgelopen jaren meerdere sportvelden aangelegd. De samenwerking met CAS werpt inmiddels haar vruchten af, aangezien steeds meer kinderen beginnen te profiteren van de voordelen van sporten. Niet alleen is het gezond en leuk, maar het bevordert ook nog eens een het zelfvertrouwen van de straatkinderen. Dankzij het sportonderwijs bij CAS is het aantal kinderen dat naar het opvangcentrum komt enorm in aantal toegenomen.

Er kan geconcludeerd worden dat mede door de bijdrage van Stivosina er al honderden kinderen ontsnapt zijn aan het leven op straat, waardoor velen van hen nu een baan en onderdak hebben. Wilt u een avondje kienen, prachtige prijzen winnen en tegelijkertijd de straatkinderen van Accra steunen, ga dan op vrijdag 31 oktober kienen in café A Genne Komm. Het kienen begint om 19.30 uur en de zaal is geopend vanaf 18.30 uur.


 

Feest bij zilveren TCLE bekroond door het zonnetje

Toen 25 jaar geleden dat de tennisverenigingen Laura en Eygelshoven een fusie aangingen, ontstond de huidige club Tennis Combinatie Laura Eygelshoven (TCLE). Onder zomerse weersomstandigheden vierde TCLE dit zilveren jubileum middels een mooi dag- en avondprogramma op en buiten het complex aan de Anselderlaan, op zaterdag 4 oktober jongstleden..

1443_tcle-27
Het dagprogramma bestond uit een Tennisclinic, mede georganiseerd door PTA (Performance Tennis Academy) . Zowel de jeugd als de volwassenen mochten hier hun kwaliteiten laten zien. De clinic werd afgesloten met een demo wedstrijd waarbij de toppers van PTA het opnamen tegen de toppers van TCLE. De Jeugd werd getrakteerd op een huifkartocht richting de watertoren van Rimburg. Er werd gespeeld, gegeten en de durfals mochten genieten van het uitzicht over hun eigen dorp. ’s Avonds konden de volwassenen genieten van een lekker buffet en gingen de voetjes van de vloer met onze eigen dorps DJ Renato. Zoals ieder jaar werden de clubkampioenen nog even in het zonnetje gezet. Al met al was het een gezellige samenzijn met sportvrienden onder elkaar!