Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


msw_banner_anselbode-(2)

Carnavalsoptocht Eygelshoven

1602_logo-optochtcom

Stichting Optochtcomité Eygelshoven is weer druk doende met de voorbereidingen voor de optocht op carnavalszondag 7 februari. Het comité nodigt iedereen uit om mee te doen met de traditionele mooie optocht of op zijn minst te komen kijken naar de clowneske groepen, de praalwagens, de uitgedoste verenigingen en de einzelgänger.

Opnames Optocht Eygelshoven
Voor meer info over de optocht en het comité kunt u terecht op de website: optochtcomiteeygelshoven.nl . Op deze website kunt u eveneens beelden terug kijken van de optocht van Eygelshoven.

Route
De optocht vertrekt om 14.11 uur en de route is als volgt: Bongartstraat, Terheidenstraat, Tripstraat, Kerkraderstraat, Veldhofstraat, Torenstraat, Terbruggen, Laurastraat, Kommerveldlaan, Molenweg, Laurastraat, waarna ontbinding op het marktplein. De bewoners langs de route worden vriendelijk verzocht om hun straat autovrij te houden, zodat de optocht makkelijk door hun straat kan trekken. Vorig jaar was de route door de bewoners heel mooi versierd en veelal van carnavalsmuziek voorzien en wij hopen dat dit ook dit jaar weer zal gebeuren. Het optochtcomité hoopt alle lezers van de Anselbode op zondag 7 februari in de optocht of langs de route te mogen begroeten.