Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


msw_banner_anselbode-(2)

Burenontmoetingsdag Op de Bossen door BIB

Op zondag 28 september organiseert Bewoners Initiatief op de Bossen (BIB) een gezellige ontmoetingsdag voor jong en oud voor de bewoners van 'de Bossen' aan het Mgr. Nolensplein (pleintje tegenover café Sjpas) voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils, zoals een rommelmarkt, een spelendag, een barbecue, springkussen en optredens van onder andere Roger Vroomen en de Zanglijsters. Speeltuin Eendracht heeft haar poorten ook gedeeltelijk geopend waardoor niets in de weg staat, op de weergoden na, om hier een ware burenontmoetingsdag van te maken van 11.00-18.00 uur.

Wat is BIB?

Het Bewoners Initiatief op de Bossen is gecreëerd om de leefbaarheid op de Bossen te bevorderen c.q. te optimaliseren. Zo vond er in maart van dit jaar een opruimactie plaats. Samen opruimen en sociale contacten opbouwen en tot nieuwe initiatieven komen ter bevordering van de wijk. Het BIB bestaat momenteel uit de volgende mensen: Frank Weelen, Dolf Krewinkel, Margriet van Leusen, Loek Jongen, Rudie Drummen, Jan Bemelmans, Math Habets en Wendy Logister (gemeente Kerkrade).

Rommelmarkt en vlaaien

Naast de weersomstandigheden, bepaalt natuurlijk ook de opkomst van de buurtbewoners het slagen van deze ontmoetingsdag. BIB zorgt voor gratis koffie, gratis fris voor de kids en een gratis stukje vlaai. De prijzen van de BBQ, versnaperingen worden 'zeer populair' gehouden. De vlaaien worden overigens zelf gebakken waarvoor nog helpende handen gebruikt kunnen worden alsmede het verrichten van andere hand- en spandiensten. Schroom derhalve niet en neem, bij inetresse, contact op met tel. 5351795 of stuur een mailtje: BIBBossen@hotmail.com
Ook deelname aan de rommelmarkt is gratis, u dient zich enkel aan te melden  bij Frank Weelen, Prins Hendrikstraat 12. U kunt zich aanmelden tot en met 20 september.
Hoe meer zielen, hoe groter de vreugd is in deze beslist het motto en derhalve raadzaam om in uw agenda te noteren:
Zondag 28 september van 11.00-18.00 uur ontmoetingsdag Op de Bossen.

1436_bossen-21
Op de foto vanuit de Bossen met de grote kerk van Eygelshoven op de achtergrond, v.l.n.r.: Jan Bemelmans, Rudie Drummen, Frank Weelen, Margriet van Leusen, Loek Jongen en gastheer in deze Dolf Krewinkel.